0
0 Comments

Ha úgy érzi, hogy sok erős kéz van a potban, akkor kisebb összegre emelheti, és hagyja, hogy a játékosok harcoljanak. Ez megakadályozza Önt abban, hogy később halott pénz legyen, amikor mindenki a tábla körül hajtott Ha úgy érzi, hogy hiányzik egy erős kéz vagy úgy érzi, hogy a játékosok túl sok kezet játszanak, mindig bölcs dolog kevesebbet fogadni, mint amennyit általában a kezed elején tennél. Néhány játékos csak dob egy pár ezer dollárt az első kézben.

Erre nincs szabály, de okosnak kell lenned a szám kiválasztásában. Amikor www.comparebuzz.net a versenyekről van szó, a játékosok néha csak véletlenszámot választanak, és összecsukják a kezüket. Fogadás a népszerű vélemény alapján. Sugar/Double Poker - Ennek a változatnak az első szabálya az, hogy csak olyan játékosok használják a szokásos póker chipset, és korlátozott fogadási struktúrában játszanak a preflop fázisban.

Omaha - Texas Poker néven is ismert, az Omaha a legnépszerűbb pókerváltozat. Kezdeni, a játékosok kell fogadni, és hajtani körül 50/50 preflop 2 alkalommal és egy tét a flop és 3 alkalommal és egy re-bet turn és river. Ön képes lesz arra, hogy gondolkodni, mit kell tennie a következő helyett reagál a kártyák vagy az érzelmek. Ha tudod, hogyan kell pókerezni, akkor meg fogod érteni, mi történik az asztalnál.

Meg tudod mondani magadnak, hogy mit tegyél a következő asztalnál. Meg fogod érteni a játékot. Rummy - Rummy egy hagyományos kaszinó játék Indiában. A legtöbb online verzió csak enyhén adaptálva van annak érdekében, hogy a játékosok ne helyezzenek el egy második fordulót egy aktív kézben. Ha két játékos aktív kezet tart, és egy harmadik játékos harmadik fordulóját, akkor egyszerűen egy harmadik játékost helyeznek ki, és az összes nyeremény visszatér a kéz győzteséhez.

Íme néhány népszerű pókerváltozat: Texas Hold'em: Ez a legszélesebb körben játszott pókerváltozat, ismert az egyszerűség és a stratégiai mélység. Ez jelentősebb kezeket és bonyolultabb döntéshozatalt eredményez. Omaha: Az Omaha játékban a játékosok négy lyukasztó kártyát kapnak, de pontosan kettőt kell használniuk az öt közösségi kártyával együtt, hogy kézhez jussanak.

Seven Card Stud: Ez a klasszikus változat magában foglalja a játékosokat, akik hét kártyát kapnak, három arcfelé és négy arcfelé. Ehelyett a játékosoknak a megfigyelési és memóriaképességükre kell támaszkodniuk, hogy mérjék ellenfeleik kezét. Nincs közösségi kártya. Öt kártya húzás: Ebben az egyszerű, de vonzó változatban a játékosok öt privát kártyát kapnak, és lehetőségük van kicserélni néhány vagy az összes kártyájukat, hogy erősebb kezet keressenek.

A póker különböző ízekben érkezik, mindegyik saját egyedi szabályokkal és stratégiákkal rendelkezik. A játékosok két lyuk kártyát kapnak, és az öt közösségi kártyával kombinálva használják őket, hogy a legjobb kezüket készítsék. Pai Gow Poker: A hagyományos póker és a kínai játék Pai Gow kombinációja, a Pai Gow Poker megköveteli a játékosoktól, hogy két ötkártyás kezet és egy kétkártyás kezet alakítsanak ki, hogy megverte az osztót.

Earlean Boll Asked question ตุลาคม 2, 2023
Add a Comment