0
0 Comments

Hole kártyák = Az 1 játékosnak van KQ, a 2 játékosnak van A9. A No Limit Texas Hold'em-et használjuk, és nyomon követjük a kezét a kezdetektől a befejezésig: A játékosok két lyukasztó kártyát kapnak. Flop jön Q52 (Játékos 1 párosítja a királynő). Most, hogy lefektettük a póker alapjait, menjünk át egy minta kézzel, hogy lássuk a játékot. Kártyák lejátszása. Játékos 1 ellenőrzi, játékos 2 ellenőrzi.

A fordulat 4 (egyik játékosnak sem segít). A játékos 15 tétet tesz, a játékos 2 tétet 30 tétre emel. River is A (Játékos 2 páros az ász). A vakok a fogadás megkezdéséhez kerülnek elhelyezésre - kis vak 1, nagy vak 2. Showdown - A játékos 2 mutatja A9 a legjobb kéz egy pár ász. A játékos 1 tétet tesz, a játékos 2 tétet tesz. Ez a példa egy egyszerűsített futást mutat a kártyák és a fogadási körök lejátszásában.

A póker lényege a kártyák használata az esélyek és az ellenfelek cselekedetei ellen, hogy maximalizálják a nyereményeket. A játékosok 1 hívás 30. Preflop fogadás - A játékos 1 emeli 6, a játékos 2 hívja 6. Jó ötlet, hogy találjon valakit, aki ismeri a játékot, amit szeretne játszani, hogy segítsen tanulni. Győződjön meg róla, hogy ismeri a játékszabályokat, mielőtt elkezdi játszani. Ha nem tudod, mit tegyél, kérdezd meg egy tapasztalt játékost.

Ha nem vagy biztos benne, kérdezd meg egy játékost vagy egy tisztviselőt. Olvassa el a kéz történetét, ha jobban meg akarja érteni a játékot. Próbáljon meg általános megértést szerezni a játékról. Annak érdekében, hogy pénzt a játék, fontos, hogy olvassa el a kártyákat. Ha nem érted a szabályokat, kérdezd meg egy tapasztalt játékost. Ismerje meg a fogadási szabályokat és a játékosok fogadási körét.

A legjobb módja annak, pokermagyarorszagzsetoningyen.com hogy megtanuljunk egy játékot, hogy játsszunk vele. Próbáld meg elmagyarázni az embereknek a játék szabályait. Ha egy eseményen játszik, kövesse a szabályokat, és figyeljen azokra a kártyákra, amelyek az utat járják. Így tudhatod meg, hogy az ellenfél blöfföl-e vagy sem. Ha közel játszod a kártyáidat, több kezet nyersz, mint ha blöffölnél. Ez az, ahol a tudás, hogyan kell olvasni a póker történet jön a játékba. Például, ha látod, hogy az ellenfél körülnéz az asztalra, tudod, hogy megpróbálják kitalálni, mit kell tennie.

Nem játszol egy kezet, hogy nyerj, játszol, hogy elrejtse. A siker megköveteli a kulcsfontosságú stratégiai fogalmak megértését: Kéz rangsorolás - A kéz erősségeinek ismerete elengedhetetlen. Olvasás ellenfelek - Megfigyelés és viselkedési elemzés. Pozíció - Késői cselekvés versus korai változások megközelítése. A póker elsajátítása messze túlmutat a szabályok ismeretén.

Azonban az olyan alapvető elemek megragadása, mint a pot esélyek, a megtévesztés és az ellenfelek olvasása különbözteti meg a profikat az amatőröktől, nem csak a jó kártyákkal.

Bok Lavene Asked question ตุลาคม 2, 2023
Add a Comment