0
0 Comments

Uskon, että nämä vinkit ovat yleisiä useimmille kokeneille pelaajille, mutta he auttoivat minua, joten on parasta jakaa ne. Se on tämä vastaus, se voi tuntua lyhyeltä, mutta mielestäni sillä on suuri potentiaali hyötyä sinulle. Jos esimerkiksi luet kättä etkä tiedä, mitä vastustajasi ajattelevat, voit visualisoida kaikkien vastustajien pelaavan eri käsiä. Luuletko, että he näyttävät flushia?

Oletko hieman huolissasi siitä? Miltä kädestäsi tuntuu? Mitkä ovat muut esimerkkejä visualisointiharjoituksista? Mitä mieltä olet flushista? Mitä mieltä olet suorasta vetäytymisestä? Millaisia leikkejä he voisivat pelata? Mitä vastustajat ajattelevat flopista? Luuletko, että heillä voi olla suora vetovoima? Ovatko he saaneet suoraviivaisen avoimen lopputuloksen? Kun kysyt itseltäsi tällaisia kysymyksiä, huomaat, että olet paljon parempi kuvitella eri liikkeitä, joita vastustajasi tekevät.

Luuletko, että he pelaavat minkäänlaista arvontaa tai vain suoraa? Käden osalta olet vähemmän todennäköisesti väärässä ja kutsutaan ulos, kun ajattelet useita skenaarioita. Joten voit toimia kuin olisit erilainen henkilö, pelata eri skenaarioita ja ajatella heidän ajatuksiaan. Voitteko bluffata heitä? Itse asiassa sanoisin, että mielestäni tämä on väärä asenne. Monet ihmiset kertovat sinulle, että he eivät ole todella kiinnostuneita pokerin pelistä. Uskotko, että ne osoittavat suoraa?

Panostat takaisin takaisin nostavat sekä pienistä että suurista pinoista, ja he pelaavat hyvin lähellä reilua linjaa täällä. Seuraava askel on usein tarkistuskorotus, https://fi.poker-mine.com/ jossa suuri pino nostaa nähdäksesi, onko takana bluffi. Tässä on, mitä tarkistuskorotus (korotus yli puolet pino) näyttää: Lopuksi löydät itsesi tilanteessa, joka on erittäin vaikea kääntää insinööri. Etsitkö nähdä, jos joku on bluffata, joka on vaikea tehdä, kun olet ylös huomattava määrä pelimerkkejä.

Joten lopulta olen eräänlaisessa potin hallinnassa / bluffing-tilassa. Tämä tekee myös laudan hieman ystävällisemmäksi sinulle. Raise - Tee suurempi työntö tietoja muodossa parempi kuin normaali määrä pelimerkkejä tai jopa korotus. Study Advanced Strategy. Opi käsitteistä, kuten alueen analysoinnista, vedonlyönnin koosta, pankkien hallinnasta ja pelaajien suuntausten hyödyntämisestä. Lue kirjoja ja artikkeleita pokeristrategiasta pelaamistasi peleistä.

Kun sinulla on perusteet alas, syventää strategista tietämystäsi kehittyneen tutkimuksen kautta. Mitä syvällisempi strateginen tietosi, sitä älykkäämpiä voit pelata jokaista kättä. Opiskele optimaalisia strategioita elementtejä, kuten pre-flop ja post-flop pelin, panostuksen koko, käsittely vedonlyönti, pelaa pois asemasta, bluffata ja soveltaa enimmäispainetta. Tämä tapahtuu uudelleen ja uudelleen. Jos laitat sirun koon oikealle hyvän käden yläpuolelle, paras, mitä voit toivoa, on suora gutshot.

Olet melkein aina jäljessä täältä, joten tarkistamisesta tulee tapa. Harjoittelu ei ole tarkka tiede, mutta voit silti tehdä asioita, joiden avulla voit oppia nopeammin. Jos välität pelistä, niin teet mitä tahansa, jotta voit tulla paremmaksi pokerin pelaajaksi. Miten käytät kaikkia näitä taitoja? Opi virheistäsi Mieti, miten olet pelannut jokaista kättä viime päivinä.

Keitha Schnare Asked question กันยายน 18, 2023
Add a Comment